agenda
schoolgids
cultuur

de school

Welkom bij de Sint Jozefschool!

De Sint Jozefschool is een unieke dorpsschool die midden in de bruisende gemeenschap Egmond aan den Hoef staat.

Op onze school stimuleren wij de kinderen en dagen wij ze uit om steeds iets nieuws te ontdekken. Alle kinderen werken vanaf groep 4 met tablets voor de vakken taal, spelling en rekenen / wiskunde. Wij bieden zorg op maat: van de minder sterke leerling tot de meerkunners.

Onze school is ook een sociaal en cultureel trefpunt en vanuit een open en transparante organisatie communiceren alle geledingen met elkaar. Wij zijn een lerend team in een lerende school. Onze school is een katholieke school, maar staat ook open voor kinderen met een andere levensbeschouwing. Liefde voor het kind staat hoog in ons vaandel en is de basis voor ons onderwijs.

Ben u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens binnen. De deur staat open voor u.

Jan de Boer

Jan de Boer, directeur

Over de Sint Jozefschool

De Sint Jozefschool is een dorpsschool met 9 groepen. We werken met jaargroepen. Dit kunnen zowel enkele groepen zijn, als combinatiegroepen. Dit is afhankelijk van het aantal leerlingen.

Op deze website vindt u informatie over onze school. We proberen u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de school. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@sintjozefschool.nl of 072 - 506 1694.

Het kiezen van een basisschool voor uw kind(eren) is een belangrijke beslissing. U bent dan ook van harte welkom voor een rondleiding. U kunt daarvoor een afspraak maken met de directeur, Jan de Boer.

Om een beeld te krijgen van de school kunt u onderstaand filmpje bekijken. Deze film is gemaakt in mei 2012, als onderdeel van de viering van het 90-jarig bestaan van de school. (U kunt op de foto klikken om het filmpje te bekijken.)
lipdub Sint Jozefschool
Graag tot ziens!