Uw baby in goede handen op het Jozef Kindcentrum!

In de eerste levensjaren ontwikkelt een kind zich razendsnel.  Er is geen andere leeftijd waarbij de ontwikkeling zo snel gaat als in de babytijd. Pedagogisch medewerkers van de kinderopvang, spelen daarin een belangrijke rol! Het creëren van een veilige en tegelijk uitdagende omgeving waarin de baby zich optimaal kan ontwikkelen, is een belangrijk onderdeel van ons vak.  

De pedagogisch medewerkers van Jozef Kindcentrum hebben onlangs met succes de babytraining afgerond.  Met deze training hebben zij hun kennis uitgebreid en meer verdieping gekregen in het werken met baby’s. 

Onderwerpen die centraal staat in de babytraining zijn: hoe ondersteunen we baby’s optimaal in hun ontwikkeling, hoe bieden we een vertrouwde veilige omgeving aan en hoe richten we de ruimte pedagogisch verantwoord in. Kortom de baby’s zijn in goede handen bij het Jozef Kindcentrum! 

Jozef Kindcentrum biedt kinderopvang en basisonderwijs. In onze gezamenlijke visie is een kindcentrum een meerwaarde voor het kind, de ouders en de samenleving. Onderwijs en opvang vullen elkaar aan en ondersteunen elkaar. 

Jozef Kindcentrum 
Prinses Marijkelaan 1 
1934 EA Egmond ad Hoef 

 

x x