Vakantie

Beste ouders/verzorgers,

Gisteren hebben we in alle groepen stilgestaan bij het afscheid van de Jozef. Hoewel de kinderen in hun vertrouwde omgeving onderwijs blijven krijgen, zullen er veel veranderingen zijn in het nieuwe jaar. Voordat je kunt beginnen aan iets nieuws, moet je het oude goed afsluiten. Er waren feestelijke activiteiten in de groepen. Er zijn spelletjes gespeeld op het plein en de groepen 4 t/m 7 deden een echt ’Escape de Jozef’ spel. Alle kinderen werden getrakteerd op een ijsje namens de oudervereniging. 

Overblijf
Afgelopen zondag zijn alle vrijwilligers van de overblijf door de directie in het zonnetje gezet tijdens hun jaarlijkse etentje. Herinneringen van kinderen waren verwerkt in een woordje en alle vrijwilligers kregen een welverdiende attentie! We danken de vrijwilligers voor hun jarenlange werk want ze zijn onmisbaar geweest voor veel kinderen, gezinnen en de school. Dames, jullie waren geweldig!

MR en OV
We nemen ook afscheid van diverse OV-leden en de voorzitter van de MR, Vincent van Beveren. We danken hen voor hun inzet voor de school! 

Vandaag wordt de school klaargemaakt voor de grote schoonmaak en om 12.30 uur begint voor alle kinderen de vakantie. Namens het team wens ik u een heel fijne zomervakantie. We hopen op maandag 17 augustus iedereen weer vrolijk, uitgerust en met nieuwe energie te verwelkomen!

 

873-banner-vakantiehuis_in_egmond-aan-zee798845f8da 873-banner-vakantiehuis_in_egmond-aan-zee798845f8da